Shopping cart - Indkøbskurv subtotal:0,00 DKK

Mærker

 

Hos dildodeluxe.dk byder vi på en lang række brands og mærker, både kendte som ukendte. På den måde kan alle følge med prismæssigt og vores udvalg bliver mere alsidigt.

 

Blandt vores brede produktvifte, finder du selvfølgelig nogle af de mest anerkendte mærker og brands i sexlegetøjs branchen. Blandt andet disse lækre mærker i denne kategori såsom Fifty Shades of Grey, We-Vibe, Fleshlight, Tenga og mange flere. I kolonnen til venstre kan du sortere din søgning efter dit favorit mærke.  

 

Blandt andet fører vi det anerkendte Tenga, der byder på frække onani æg og andre onani produkter til mænd og par. Her er der hovedsagligt tale om engangsprodukter, men mange af dem kan benyttes mere end en gang ved ordentlig hygiejne og behandling. Klik dig videre ind og læs meget mere om de enkelte produkter og hvad de har at byde på. 

 

Fleshlight er det særligt anerkendte mærke hos mændene, da det byder på en række onani produkter der simulerer den ægte vare. Savner du et frækt blowjob, rigtig sex eller anal sex? Så kan Fleshlight hjælpe dig på vej, med sin meget realistiske udgave af den ønskede oplevelse. Ligeledes byder de også på en række lækre glidecremer der kun gør oplevelsen endnu mere realistisk.

 

Under denne kategori finder du også Icicles fantastiske serie af glasdildoer, der byder på farver og former i alle afskygninger. Uanset om du ønsker at stimulere G-punktet, blive stimuleret vaginalt eller analt, så er der en glasdildo til ethvert formål. Smukke håndlavede glasdildoer, der er meget mere end lækker tilfredsstillelse. Udvalget byder på både meget kunstneriske udgaver, men også realistisk udformede efter mandens penis. 

 

Sortimentet byder naturligvis også på en række mere praktiske produkter, til forberedelserne til en fræk aften. Vi har barberskum og cremer til sensitiv og sart hud, så du forbliver glat og blød. 

 

 

 

   

Sorter faldende
pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

   

Sorter faldende
pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2