Shopping cart - Indkøbskurv subtotal:0,00 DKK

Fetish

 

Er du også til fetish? Til mild lak og læder, eller hårdere BDSM? Udvalget på dette side byder på lidt af hvert i kategorien fetish. Hvis du er ny i denne verden, kan du med fordel rulle igennem denne side og lade dig inspirere. Vi har en masse til både nybegynderen, men også til de øvede på området. 

 

Ved du allerede mere målrettet hvad du søger, kan du bruge vores filtrering i venstre kolonne, hvor du kan sortere efter kategori, pris, producent og farve.

 

Uanset om du er øvet eller overvejer at eksperimentere med bondage, byder vores sortiment på noget for enhver. Du kan starte ud med nogle af vores frække håndjern og skærpe dine sanser, ved at fjerne andre. Vores udvalg af bondage byder på mere end 300 forskellige produkter, alt fra spreader bars, piske, håndjern til neck corsets. 

 

Fetish behøver ikke betyde at det skal være hårdt eller grænseoverskridende. Det betyder ganske enkelt at man tænder på utraditionel sex af en hvilken som helst slags, hvilket for dig er både sjovt og frækt. Måske du har læst Fifty Shades of Grey og har fået øjnene åbnet for den verden? Derfor har vi en kategori særligt hertil, med en bred vifte af produkter af navnet Fifte Shades of Grey – som består af de ting der er at finde i Christian Greys legeværelse. Her finder du alt fra penisringe, til bækkenbundskugler og dildoer, samt piske og sansevækkende redskaber.

 

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg og sikker når du handler med os, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os hvis der er noget du er i tvivl om vedrørende produkterne eller handlen. Vi sidder klar til at besvare dine forespørgsler så godt som muligt. Vigtigst af alt skal du huske: der findes ingen dumme spørgsmål!

 

   

Sorter faldende
pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Sorter faldende
pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5