Shopping cart - Indkøbskurv subtotal:0,00 DKK

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSERPRISER:

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser inkl. Grønland og Færøerne.

Der tages forbehold for tryk-/prisfejl, afgifts- og valutaændringer.

 

BETALING:Dildodeluxe.dk modtager betaling via betalingskort, DK-Kort, Visa og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her

Dildodeluxe.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. For nærmere information om sikkerhed ved betaling via internettet henvises til forsidens punkt "Generelle handelsoplysninger".

 

LEVERING:Dildodeluxe.dk leverer typisk indenfor 2-3 hverdage, dog kan leveringstiden på specielle produkter være længere. Går leveringstiden ud over 2-3 dage vil du blive orienteret herom samme dag eller dagen efter ordreafgivelse. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Dildodeluxe.dk's leverandører.

 

REKLAMATIONSRET:Som kunde har du selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede, da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Ønsker du som kunde at reklamere, skal dette i udgangspunktet ske indenfor 2 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er - eller burde være - opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen. For nærmere uddybning af Reklamationsretten henvises til afsnittet "Generelle handelsoplysninger".

 

FORTRYDELSESRET:Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer bestilles via telefon eller Internettet. For nærmere uddybning af fortrydelsesretten henvises til afsnittet "Generelle handelsoplysninger".

 

VARERETURNERING: Varereturneringer skal ske til adressen:

SINSIN.dk c/o PickNpack.dk

Industrivej 29

7080 Børkop.

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Dildodeluxe.dk.

 

Vi tager af hygiejniske grunde, ikke erotisk legetøj retur, hvis plomberingen er brudt. Latex må pga. materialet og hygiejniske grunde ikke prøves, da vi således ikke tager det retur. Strømper og andet Lingerie i éngangs emballage (plomberet) kan kun returneres såfremt emballagen er ubrudt.

Send aldrig noget retur, uden du har kontaktet os først!

Genbestil aldrig din vare før du har kontaktet os.

 

Evt. refusion af beløb sker altid pr. bankoverførsel til den person der er anført på fakturaen.