Shopping cart - Indkøbskurv subtotal:0,00 DKK

Vibratorer

 

Hvem elsker ikke en god vibrator? Det gør vi i hvert fald her hos dildodeluxe.dk! Dette afspejles også i vores brede udvalg, på intet mindre end 800 forskellige vibratorer.

 

Udvalget byder på alt fra de populære rabbits, G-punkts vibratorer, vibratorer til vaginal og anal brug, klitoris vibratorer og mange flere. Uanset hvad du er på udkig efter, finder du der her hos dildodeluxe.dk. Du kan enten rulle igennem og lade dig inspirere til dit næste frække indkøb, eller filtrere din søgning mere målrettet. Du kan i kolonnen til venstre inddele din søgning i kategori, pris, producent og farve – det er altså muligt at præcisere din søgning fuldstændig, hvis du ved lige hvad du søger!

 

Er du ude efter en vibrator der kan stimulere mere end bare ét punkt? Så prøv en af vores mange lækre rabbits. Det helt særlige ved den type vibrator, er dens effektive evne til at stimulere både det indvendige vagina og klitoris på en og samme tid. Klæd dig på til en udsøgt orgasme med en af vores 125 rabbit vibratorer!

 

Vores sortiment af vibratorer byder på en lang række kendte brands og mærker inden for branchen. Du vil både finde brands som tidens hotte Fifty Shades of Grey, til Lelo, Pipedream og en lang række andre mærker. Du kan finde dit favorit brand i kolonnen til venstre.

 

Er du singlekvinde og mangler en realistisk oplevelse, byder sortimentet også på en række realistiske støbninger af mandens penis. Disse ligner en ægte penis til mindste detalje, lige fra penishovedet til de pulserende blodårer. 

 

Uanset hvad du søger, tør vi næsten garantere at du finder det hos os! Skulle du søge et særligt produkt og det ikke er at finde i vores shop, skal du være velkommen til at kontakte os og vi vil undersøge mulighederne for at få det med i sortimentet!

 

   

Sorter faldende
pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Sorter faldende
pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5